Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi alaşehir mitingi Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Manisa Büyükşehir Belediyesi

Kula’nın Alt Yapısı Yenileniyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kula’nın kanalizasyon alt yapısını tamamen yeniliyor.
MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde sürdürdüğü 95 Mahalle Projesi çalışmaları kapsamında Kula’nın 6 mahallesindeki kanalizasyon alt yapı sistemini komple yeniliyor. MASKİ ekipleri ilçenin Ayazören, Başıbüyük, Dereköy, Encekler, Saraçlar ve Çarıkballı mahallelerinde kanalizasyon ana hattı döşeme işlemi gerçekleştiriyor. Dereköy, Başıbüyük ve Saraçlar’daki çalışmalarda sona yaklaşan MASKİ ekipleri, diğer mahallelerdeki hat yenileme işlemlerine de kısa süre içerisinde başlayacak. MASKİ tarafından gerçekleştirilen çalışmalardan ötürü mahalle olarak memnun olduklarını söyleyen Dereköy Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Hancı, “Şuanda çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. Bir sıkıntımız yok. Burada hep birlikte danışarak, iş birliği içerisinde hareket ederek çalışıyoruz. Mahallemize bu güne kadar hizmet yapılmamıştı. Kanalizasyon sorunumuz çözülüyor. İçme suyundan yana da bir sorunumuz yok. Kanaldan sonra içme suyu şebekemiz de değişecek, çok daha iyi olacak. Allah razı olsun Cengiz Başkanımızdan. Belediye Başkanımız, koordinatörümüz ve MASKİ’ye de mahallem adına çok teşekkür ediyorum. Sağolsun hepsi çok ilgileniyorlar” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel