Öne Çıkanlar nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu mısırdaki idam kararları genel kurmay başkanlığı

Kula’da Mezuniyet Coşkusu
Kula Bekir-Sacide Keleşoğlu Anadolu Lisesi bu yıl dördüncü mezunlarını verdi. Yunus Emre Kent Meydanı Kültür Merkezinde düzenlenen mezuniyet törenine yoğun bir katılım oldu.
Düzenlenen törene Garnizon Komutanı Üsteğmen Hikmet Aybars Hayta Kula İlçe Milli eğitim Müdürü Raşit Çarpan, Kula Eğitim Bir-Sen Temsilcisi Adem Sümen okul müdürleri, öğretmenler ile öğrenci velileri katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törenin açılış konuşmasını yapan Müdürü Ahmet Gedik, "Bilindiği üzere okulumuz bu yıl dördüncü mezunlarını verecek. Manisa’nın Kula ilçesinde eğitim hayatına başladığı 2009 yılından bu yana akademik, sosyal ve sportif alanlardaki başarılarıyla Kula’nın ve Kulalıların gururu olmuştur. Okulumuzun 287 öğrencisiyle birlikte güçlü bir kurum olarak kurulmasından bu günlere gelmesinde bizlerden maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Milli Eğitim Müdürümüz Raşit Çarpan, hayırseverimiz Hakkı Keleşoğlu, Okul aile birliğine, müdür yardımcılarımız, öğretmenlerimiz ve velilerimize şükranlarımı sunuyorum. Her başlangıcın bir sonu, her yarışın bir bitişi her gecenin de bir sabahı olduğu gibi, 4 yıl önce başladığınız bu kutlu yolculuğun da acısıyla tatlısıyla sonuna gelmiş bulunuyorsunuz. Bu kutlu yolun devamında sizlere hayatınız boyunca mutluluk ve başarılar diliyorum.” dedi.
Müdür Gedik’in konuşmasının ardından okul birincisi tarafından mezuniyet kütüğüne isim tabelası çakılarak okulda dereceye giren öğrencilere plaket takdim edildi. Bayrak ve flama tesliminin ardından okul öğrencileri tarafından hazırlanan konser, mezuniyet törenini renklendirdi. Program, öğrencilerin kep atması ve hatıra fotoğrafları çekilmesi ile son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel