Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Çocuklar Bu Proje ile Dijital Hayattan Uzaklaşacak ÖMÜR DEDİĞİN PROGRAMININ KONUĞU İSMAİL AYDIN OLDU çankaya Gündem şehitler için kınama

Kula’da 10 öğrenci törenle hafızlık belgesini aldı
Kula İlçe Müftülüğü Sarıgöz Camii Kur’an Kursu’nda hafızlık eğitimini tamamlayan 10 öğrenci, düzenlenen törenle hafızlık belgesini aldı.
Şah Süleyman Camisi’nde gerçekleştirilen törene, Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan, Kula İlçe Müftüsü Kamil Kırkız, ilçedeki diyanet personeli ve öğrenci aileleri katıldı. Kur’an-i Kerim tilavetiyle başlayan törende konuşan Kula İlçe Müftüsü Kamil Kırkız, ilçelerinde 49 yıl aradan sonra hafız yetiştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Kırkız, “Hafızlık çok ulvi bir makam. Kulalılar emanetine sahip çıktı. Kulalıların büyük desteği ile yeni yatılı Kur’an kursumuzu tamamladık. Görülmeye değer oldu. Herkese kapılarımız açık. 49 yıllık hasretimiz bitti. 10 hafızımız sizlerin huzurunda. Emeği geçen hocalara, anne babalardan Allah razı olsun.” dedi.
Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan da yeni hafızları kutlayarak, ailelerini ve hocalarını tebrik etti. Cihan, Kur’an kursları ve camilere verilen destekten dolayı Kulalı vatandaşlara da teşekkürlerini sundu. Konuşmaların ardından Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan, Kula İlçe Müftüsü Kamil Kırkız, eğitimini tamamlayan 10 hafıza belgeleriyle birlikte çeşitli hediyeler takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel