Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi çankaya Gündem ÖMÜR DEDİĞİN PROGRAMININ KONUĞU İSMAİL AYDIN OLDU Çocuklar Bu Proje ile Dijital Hayattan Uzaklaşacak şehitler için kınama

Kula Sandal Ortaokulu’nda TÜBİTAK Bilim Fuarı
Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Bilim ve Toplum Dairesi tarafından yürütülen "Eğitimde İşbirliği Protokolü" kapsamında Kula Sandal Cumhuriyet Ortaokulu’nda TÜBİTAK Bilim Fuarı düzenlendi.
Sandal Cumhuriyet Ortaokulu Toplantı Salonu’nda düzenlenen bilim fuarının açılışını, Kula Garnizon Komutanı üsteğmen Hikmet Aybars Hayta, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık yaptı. Fuar kapsamında 11 öğretmenin danışmanlığında 54 öğrencinin hazırladığı biri birinden güzel 27 proje sergilendi. Fuardaki projeleri gezen ziyaretçiler, fuar alanını ve yapılan projeleri beğendi. Proje Danışman Öğretmeni Seren Ulusoy, yaklaşık 2,5 aylık bir süre zarfında projelerin hazırlandığını ifade ederek, "Okulumuzun 5, 6, 7 ve 8’inci sınıf öğrencilerinin yapmış olduğu bu projelerin hazırlanma sürecinde öğrencilerimiz yoğun bir grup çalışması yaparak, gerçek anlamda birlikte çalışma işbirliği gibi davranışları edindiler." dedi
Okul Müdürü Ahmet Varol ise “Fuar alanının ve projelerin hazırlanmasında emeği geçen herkese, özellikle proje hazırlamada istekli olan öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Bu fuarların proje hazırlama konusunda ülkemizde var olan yapılamaz algısının kırılmasına da yardımcı olacağı kanaatindeyim" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel