Öne Çıkanlar kenan ışık kısa film şehzadeler belediyesi manisa belediye başkan adayları mani yer altı otoparkı

KULA OSB’YE İLGİ YOĞUN

Kula Organize sanayi bölgesinin yeni yönetimin belirlenmesi sonrasında yatırımcılar Kula’ya gelerek OSB yönetimi ile görüşmeye başladılar. Bugünde Kula OSB de yer almak isteyen Efesan Mühendislik Ltd. Şti. Yönetim Kurulu başkanı Veysel Nişancı  Kula ‘ya gelerek OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Tosunu ziyaret etti.

Efesan Ltd. Şti. Yönetim Kurulu başkanı Veysel Nişancı bir süredir Kula OSB yönetimi ile görüşmelerimiz devam etmekte idi Kula’da OSB’nin kuruluşundan haberimiz yok iken Soma OSB ile görüşmelerimiz devam ediyordu Kula’da OSB’nin kurulacağını öğrenince yönetimle irtibata geçtik gerekli ön bilgileri aldık bu bilgileri değerlendirdikten sonra Kula’ya gelemeye karar verdik, Kula’yı seçmemizin isabetli olduğunu toplantıda bir defa daha gördük, OSB’nin büyük ortağı belediye başkanlığı adına yönetim kurulu başkanı Hüseyin Tosun paydaşlarından Kula Kaymakamı Kemal Duru deri organize sanayi başkanı İbrahim Kilimci Belediye Meclis üyelerinin biz yatırımcıların yanında olduğunu gördük ve bundan da mutluluk duyduk dedi.

Efesan Ltd. Şti. Yönetim Kurulu başkanı Veysel Nişancı Kula Organize sanayi bölgesinde ilk etap da 35 bin metre karelik talebimiz var bu alanda taş yünü üretimi yapmak istiyoruz buraya yapacağımız yatırımın tutarı 94.476.219.18 TL olarak belirledik ve yıllık 39 bin metre küp taş yünü üreteceğiz, ilerleyen yıllarda bu yatırımlarımızı büyüterek devam ettirmeyi düşünüyoruz bugün Kula’da sizlerle birlikte ön başvurumuzu yaparak Kula OSB de yerimizi almak istiyoruz.

Kula OSB yönetim kurulu başkanı Hüseyin Tosun da Efesan Ltd Şti. nin yapmak istediği yatırımları kendileri bizlere anlattılar Yönetim kurulumuz olarak bizlerde kendilerine Kula’da büyük bir yatırım yapma kararlarından dolayı Yönetim Kurulu başkanı Veysel Nişancı ‘ya teşekkür ediyoruz, ön başvuru taleplerini kabul ederek bugün sizlerin huzurunda imzalıyoruz dedi.

Kula Kaymakamı Kemal Duru Kula Organize sanayi bölgesinde böyle büyük bir yatırıma girişen Efesan Ltd. Şti. Yönetim Kurulu başkanı Veysel Nişancı’ya teşekkür ediyorum. İnşallah organize sanayimize böyle büyük yatırımcıların geleceğinin devam edeceğine inanıyorum.

Kula Organize Sanayi bölgesi Yönetim kurulu başkanı Hüseyin Tosun ve Efesan Ltd. Şti. Yönetim Kurulu başkanı Veysel Nişancı ön protokolü karşılıklı olarak imza altına aldılar.

Anahtar Kelimeler:
KULA OSB’YE İLGİ YOĞUN
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel