Öne Çıkanlar salihli manisa Serbest Gündem Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul

Kula Maski Müdürlüğü Mahkemenin Verdiği Kararı Neden Uygulamıyor

İyi Parti  Kula Belediye Meclis Üyesi Yakup Yılmaz 2018 yılı ocak ayından bu güne su abonelerinden 'Hat Bakım ve işletim Bedeli' adı altından alınan aylık 3 TL. olan ücretlerin mahkeme kararıyla geri ödenmelerinin gerçekleştirilmesinin gerektiği halde Kula’da hala işlemlere başlanılmadığının görüldüğünü söyledi.

Meclis Üyesi Yakup Yılmaz “Maski’nin su abonelerinden 2018 yılından bu güne kadar almış olduğu  'Hat Bakım ve işletim Bedeli'nin, Manisa 2. idare Mahkemesinin 06/10/2020 tarihli, 2019/1124 Esas ve 2020/522 Kararı gereği alınan ücretlerin yasal faizi ile birlikte geri verilmesine mahkemece karar verilmiştir” dedi.

Yılmaz “Maski genel kurulunun 24.11.2020 tarih 24 sayılı kararı ile hat bakım ve işletim ücretinin tüm Manisa il genelinde ki aboneleri kapsayacak şekilde ücret tarifesinden kaldırılmasına karar verildiği halde alınan kararın üzerinden 34 gün geçmesine rağmen uygulamanın hayata geçirilemediği, Kula da Maski yetkilileri ile yaptığımız görüşmelerde de olumlu bir sonuca da varılamamıştır, buradan Kula Maski ve Manisa Maski Müdürlüğüne sesleniyoruz, mahkemenin vermiş olduğu iptal kararına ve yapmış olduğunuz yönetim kurulu toplantısında da Manisa 2. İdare mahkemesinin 06.10.2020 tarih ve 2019/1124 Esas 2020/522 K. sayılı iptal kararının gereği yerine getirilmesi gerekirken hala ilçemizde ve diğer birçok ilçede  yerine getirilmediği görülmektedir.  

İyi Parti Kula Belediye Meclis Üyesi Yakup Yılmaz “Kula Maski ve Maski Genel Müdürlüğü’nün  vatandaşlarımız lehine sonuçlanan mahkeme kararına uymalarını bekliyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel