Öne Çıkanlar salihli manisa Serbest Gündem Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul

Kula Kaymakamı Güven, Proje Ekibini Ağırladı
Kula Selim Sabahat Palanduz Anadolu Lisesi eTwinning’in proje ekibi, Kula Kaymakamı Murat Güven’i makamında ziyaret etti.
Manisa’da yapılan Avrupa Okul Ortakları Ağı (eTwinnig) Bölgesel Çalıştayı’nda Görsel Sanatlar Öğretmeni Mustafa Baloğlu koordinatörlüğünde hazırlanan ve okul idaresi, öğretmenler, okul aile birliği, eTwining Kulübü öğrencileri ve okulu yaptıran Hayırsever Selim Palanduz’un destekleri ile hazırlanan “Lıwıng Hancrafts” (Kula El Sanatları) projesi yapılan değerlendirme sonucunda 46 proje içinde birinci seçilmişti. Kula Kaymakamı Murat Güven, projede görev alan okul öğretmenleri öğrenciler ve idarecileri makamında kabul ederek tebrik etti. Okul Müdürü Abdullah Akaya, “Manisa çalıştayında yapılan projeler arasında birinci seçilmemiz hem okulumuzu hem de ilçe adına bizleri büyük mutluluk yaşattı. Proje ekibimi sizlerin huzurunda tekrar teşekkür ediyorum." dedi
Kula Kaymakamı Murat Güven, proje ekibini tek tek teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel