Öne Çıkanlar yunusemre mısırdaki idam kararları nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

Köprübaşılı muhtarlara büyükşehir anlatıldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan, Köprübaşı’nda mahalle muhtarları toplantısına katıldı.

İl genelinde bulunan mahalleleri ziyaret ederek, mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan, Köprübaşı’nda mahalle muhtarlarıyla buluştu. Köprübaşı Koordinasyon İşleri Müdürü Rahmi Erdem’in daveti üzerine toplantıya katılan Daire Başkanı Ersoy Arslan’a, Mahalle Hizmetleri Şube Müdürü Nuray Çevirmeci de eşlik etti. Muhtarların yoğun katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Daire Başkanı Ersoy Arslan, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde ve Köprübaşı’nda gerçekleştirdiği çalışmalar ile önümüzdeki süreç için planlanan projeler hakkında bilgiler verdi. Mahalle muhtarlarıyla sohbet de eden Daire Başkanı Arslan, muhtarların taleplerini dinledi. Muhtarların yapılan işleri takdirle karşıladığını belirten Daire Başkanı Arslan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün önderliğinde 17 ilçede en iyi hizmeti vatandaşlara ulaştırmanın çabası içerisinde olduklarını dile getirdi. Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan, mahalle muhtarları toplantısının ardından büyükşehir belediyesince ilçede yürütülen çalışmaları da yerinde inceledi. İlk olarak Avukat Özcan Akçiçek Parkı’na giden Daire Başkanı Arslan, Çocuk Kültür Sanat Merkezi ve Namık Kemal Mahallesi’nde gerçekleştirilen düğün salonu inşaatını da yerinde inceledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel