Öne Çıkanlar yunusemre mısırdaki idam kararları nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

KÖPRÜBAŞI FERİT PERVANLAR İLKOKULU PROTOKOLÜ İMZALANDI
 Protokol imza törenine Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, Köprübaşı Kaymakamı Abdülkadir Çelik, Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen, Köprübaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kanmaz ve hayırsever kardeşlerden Mehmet Pervanlar katıldı.

Protokol imza töreninde konuşan hayırsever Mehmet Pervanlar beş yıldan beri Köprübaşı ilçesinin Borlu Mahallesinde işletme sahibi olduğunu belirterek, “Beni buraya ticaretten ziyade insanların yabancılara karşı olan yaklaşımı bağladı. Bunların sayesinde buradayım. Bu işe daha çok sarıldık. Bu bölge her konuda yatırıma aç olduğu için böyle bir yatırım kararı verdik ailece. Elimizden ne gelebileceğini araştırdık. Bir ilkokulun bizim nezaretimizde yapılmasını ve bağışlanmasını öngördük” dedi.

Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş da, en güzel yatırımın eğitime yapılan yatırım olduğunu belirterek hayırsevere teşekkür etti.

Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen ise, hayırsever kardeşlerin Köprübaşı’ndaki işletmelerinde ilçede yaşayan 300 kişiye iş imkanı sağladığını ifade ederek, Borlu’ya yapacakları okul bağışının diğer yatırımcılara örnek olmasını istedi.

Köprübaşı Kaymakamı Abdülkadir Çelik de, hayırsevere teşekkür ederek Borlu’daki mevcut okulun yıkılıp yeniden yapılması arayışları sırasında hayırsever kardeşlerin Hızır gibi imdatlarına yetiştiğini söyledi.

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş ise, Manisa’daki eğitim sistemini hayırseverlerle işbirliği yaparak yenilemek istediklerini belirterek, “Manisa’nın bakanlıktan 5 kuruş almadan birkaç sene içerisinde bütün okullarımızı yıkıp yenileyebileceğimiz bir potansiyelimiz var. Öncelikle bizim bu işi organize edip bunu yapabilecek arkadaşlarımıza sunmamız lazım. Sonrasında da onların bizim bu talebimize olumlu cevap vermeleri lazım. Dolayısıyla öncelikle iş bize düşüyor. Korkarım yarın bir gün bizden şikayetçi olurlar, ‘Getirseydiniz yapardık’ derler. O vebalden kurtulmak için biz bu hazırlığı yapacağız. Bütün eğitim sistemimizi hayırseverlerimizle işbirliği yaparak, bir iş bölümü yaparak, yenilemek istiyoruz. Arada sizler gibi biz harekete geçmeden gelen arkadaşlarımız var. Onlara da ayrıca teşekkür ediyoruz. Allah sizlere bol kazanç versin. İnşallah yenilerini hem sizlere hem de bizlere nasip etsin” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Manisa Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Köprübaşı Kaymakamlığı, Köprübaşı Belediyesi ve hayırsever İvme Mermer Limited Şirketi sahibi Mehmet ve Savaş Pervanlar kardeşler arasında 12 derslikli ‘Ferit Pervanlar İlkokulu’ yapımı protokolü imzalandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel