Öne Çıkanlar nurullah savaş mısırdaki idam kararları recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu yunusemre

Konan; “Şehit Yakınlarımız ve Gazilerimiz bizim gözbebeklerimiz”
 Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan’a teşekkürlerini ileten Türkiye Harp Malulleri, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Ümit Taydaş, “Bilindiği üzere Daha önceki yıllarda Şehit ve Gazi İşlem Müdürlüğü Valilik nezdinde çalışmalarına devam ediyordu. Yapılan son uygulamayla bu konuda ki görev ve işlem yetkisi Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Müdürlüklere devredildi. Sayın Murat Konan’ın Müdürlüğünde Valilikten sonra da burada tüm yapılması gereken işlemlerimiz yerinde ve zamanında yapılarak şehit yakınlarına ve gazilerimize büyük kolaylık sağlanmış oluyor. Bu zamana kadar Özellikle 2. İş Hakkından sonra birçok Şehit Yakınımız, Gazimiz ve Gazi Yakınlarımız devlet kurumlarında ki işlere atandılar. Bizim bu süreçte en büyük isteğimiz daha önceden de istişarede bulunduğumuz gibi şehir içi Belediye denetimli araçlardan Şehit Yakınları ve Gazilerimizin ücretsiz yararlanması ve Devletimiz tarafından verilen ücretsiz seyahat kartlarının bu araçlarda geçmesi. Manisa’da oturan Şehit Yakınları ve Gazilerimiz Manisa Büyükşehir Belediyesine gidip, durumlarını ibraz ettikten sonra bu araçlardan yararlanıyorlar ancak Manisa dışından gelen Şehit Yakınları ve Gazilerimiz bu konuda mağduriyet yaşıyorlar. Bu insanlarımızın mağduriyetleri bir an önce son bulmalıdır" şeklinde konuştu.

Şehit Yakınlarının ve Gazilerin kurumlarına gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan ise,  Bakanlığımız aracılığıyla yürütmüş olduğumuz Şehit Yakınlarımıza ve Gazilerimize yönelik ücretsiz seyahat kartlarının dağıtımı devam ediyor. Bu kart sayesinde Şehit Yakınlarımız ve Gazilerimiz devlete bağlı ulaşım araçlarından ücretsiz faydalanma imkanına sahipler. Ayrıca sosyal devlet anlayışıyla hareket eden devletimiz Şehit Yakınları ve Gazilerimize yeni istihdam sahaları ve iş imkanları yaratarak onların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Bu güne kadar toplam 100 Şehit Yakını ve Gazimiz devlet kurumlarında gerçekleşen atamalar sonucunda işe yerleştirildiler. Şehit Yakınları ve Gazilerimiz için ne yapsak azdır. Çünkü onlar bizlere teslim edilmiş kutsal emanetler, onlar bizim gözbebeklerimiz. Bundan sonrada hizmetlerimizi şehit yakınlarımız ve gazilerimizle ortak akıl doğrultusunda sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel