Öne Çıkanlar sosyal koruma ak parti hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

Komşu Odalar Bilgilerini Paylaştı

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası, komşu ilçe odalarından olan Ödemiş Ticaret Odası’nı konuk etti. Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Eriş, Genel Sekreter İsmail Emre Çiftçi ile Kalite ve Akreditasyon Memuru Begüm Sav, gün boyunca iki Oda arasında yapılan uygulamaları ve faaliyetleri karşılaştırdı.
Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından misafir edilen Ödemiş TO heyeti, Oda Borsa mevzuatı, mali yönetim, üye ilişkileri ve kalite yönetimi konusunda karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu.
Salihli TSO’da görüşmeler ve bilgi teatisinden sonra yapılan toplantıda Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, bu tür kıyaslama toplantılarının iki taraf için de yeni ufuklar açtığını ve yararlı olduğunu ifade etti.
Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Eriş de Salihli TSO’daki görüşmelerden çok faydalı bilgiler edindiklerini belirterek, gösterilen konukseverlik için teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel