Öne Çıkanlar sosyal koruma hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri ak parti

Kızılay’dan okullara boya desteği
Türk Kızılayı Manisa Şubesi ve Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında ihtiyaç duyulan okulların boya ihtiyaçları Kızılay tarafından yapılacak.
Türk Kızılayı Manisa Şube Başkanlığı ile Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Kızılay binasında protokol imzalandı. Protokol imza törenine Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi Cengiz Yurdabekçi, Şube Başkanı Cemal Kahraman, Şube Yönetim kurulu üyeleri, Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş ile İl Milli Eğitim Şube Müdürü Savaş Muratoğlu katıldı.
İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, “Kızılay Manisa Şubesine gerek önümüzdeki günlerde temeli atılacak Kızılay Okulu için gerek ilimizde boya ihtiyacı olan okullarımıza gösterdikleri ilgi ve destekten ötürü teşekkürlerimi sunarım.” dedi.
Kızılay Şube Başkanı Cemal Kahraman ise, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha nezih ortamlarda eğitim görmeleri bizler için çok önemli. Kızılay ailesi olarak geleceğin yardımseverlerinin rengarenk bir ortamda eğitim almalarını sağlayabilmek bizleri çok mutlu edecek” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel