Öne Çıkanlar kenan ışık kısa film manisa belediye başkan adayları mani yer altı otoparkı manisa aile hekimleri derneği

Kış okullarında kayıtlar başladı
Gençlere sunduğu spor imkanları ile geleceğin sporcularını yetiştiren Manisa Büyükşehir Belediyespor’un Kış Spor Okulları kayıtları başladı. 15 Ekim tarihinde başlayacak olan kurslarda, futbol, voleybol ve yüzme branşlarında çocuklara eğitim imkanı sunulacak.
Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün yaz ve kış olmak üzere yıl boyu çocuk ve gençler için farklı branşlarda sunduğu spor kurslarında kış okulu kayıtları başladı. “Geleceğin Şampiyonlarını Yetiştiriyoruz” sloganıyla hareket eden Manisa Büyükşehir Belediyespor’da futbol, voleybol ve yüzme branşlarında açılan kış okullarında çocukların zihinsel ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlanacak. 15 Ekim tarihinde başlayacak olan kurslarda genç yetenekleri de keşfedeceklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediyespor Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş, “Yüzme kursumuza 2002-2012 arası doğumlu kız ve erkek çocuklarımız başvurabilirken, voleybol kursumuza da 2000-2010 arası doğumlu kız ve erkek çocuklarımız başvurabiliyor. Futbol kursumuza ise 2004-2011 doğumlu kız ve erkek çocuklarımız kayıt yaptırabiliyor. Voleybol ve yüzme branşlarımızın kayıtları Tarık Almış Kapalı Spor Salonu’nda yapılırken, futbol kursumuzun kayıtları Fikri Bayrıl Spor Tesisi’nde yapılıyor. Uzman kadrolar eşliğinde verilecek olan kurslara tüm çocuklarımızı davet ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel