Öne Çıkanlar Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp alaşehir mitingi Depo Bakım Onarımları Başladı

Kırkağaç’ta düğün salonu sevinci
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nce Kırkağaç Karakurt Mahallesinde yapımı başlatılan düğün salonunda sürdürülen çalışmalarda sona gelindi.
İl genelinde gerçekleştirdiği projelerle vatandaşların sorunlarına çözümler üreten Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç Karakurt Mahallesinde de bölgede yaşayan vatandaşların düğün salonu ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Dünya evine girecek gençlere en mutlu günlerinde ev sahipliği yapacak olan düğün salonunun çalışmalarında sona gelindi.
‘İhtiyacımız vardı, Cengiz Başkanımız yaptı’
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin mahalleye kazandırdığı hizmetlerden çok memnun olduğunu dile getiren Karakurt Mahallesi Muhtarı İdris Kat, “Sayın Cengiz Başkanımıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Karakurt Mahallesinin düğün salonuna ihtiyacı vardı. Düğün salonumuz yoktu. Cengiz Başkanımız sayesinde bu güzel düğün salonu yapıldı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel