Öne Çıkanlar salihli manisa Serbest Gündem Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul

Kırkağaç mezarlıklarında inceleme
Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanı Serpil Çakır, Kırkağaç ilçe mezarlığı, Bakır mezarlığı ve belde mezarlıklarında incelemelerde bulundu.
Kısa bir süre önce kurulmasına rağmen Manisa il genelinde bulunan mezarlıkların sorunlarını hızlı bir şekilde masaya yatıran Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı, Kırkağaç mezarlığında sorunlu olan bölgelerin hızlı bir şekilde iyileştirilmesi için çalışıyor. Bu kapsamda Mezarlıklar Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Mezarlıklar Bakım Onarım Şube Müdürü Gökhan Oğuz Kaya ve yetkililer, Kırkağaç ilçe mezarlığı, Bakır Mahallesi mezarlığı ve belde mezarlıklarında incelemelerde bulundu. Çalışmalar hakkında bilgi veren Daire Başkanı Serpil Çakır, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda 17 ilçemizde olduğu gibi Kırkağaç ilçesi mezarlıklarımızda da yoğun mesai harcıyoruz. İlçemiz mezarlığındaki eksikleri ve sorunları tespit ederek, çözüme kavuşturacağız. Aydınlatma, güvenlik, temizlik ve şehit mezarlarının tadilatı konusunda da çalışmalar yapılacak. Burada bulunan ve Peygamber soyundan gelen Fatıma Hanım mezarlığının aydınlatması ve bakımı da yapılacak. Ayrıca mezarlıkların giriş çıkışlarında yön levhaları da bulunması için bir çalışma yapacağız. Yeni Gasilhane projesinde de yer incelemesini gerçekleştirdik. Şehit mezarlarımızın da korunması için gerekli çalışmayı yapacağız” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel