Öne Çıkanlar salihli manisa Serbest Gündem Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul

Kırkağaç Çocuk Kulübü Eğitime hazır
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kırkağaç ziyaretinde ilçeye kazandırılan Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Merkezin Kırkağaçlı çocuklara ve ailelerine hayırlı olmasını dileyen Başkan Ergün, kayıtların tamamlanmasıyla birlikte merkezin eğitim-öğretime başlayacağını söyledi.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Cuma mesaisini Kırkağaç ilçesinde geçirdi. İlçeyi ziyaret ederek yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’ni gezdi. Başkan Ergün’e ziyarette MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, daire başkanları, şube müdürleri ve Kırkağaç Koordinatörü Ali Rıza Duman eşlik etti.
Kayıtlar alınıyor
Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi eğitmen ve idarecileri tarafından karşılanan Başkan Ergün, merkezi gezerek bilgi aldı. 17 ilçede çocukların eğitimlerine destek amacıyla Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerini hayata geçirdiklerini belirten Başkan Ergün, Kırkağaç’ta da merkezi tamamlayarak, 2016-2017 eğitim dönemine yetiştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. merkezin Kırkağaçlı çocuklara ve ailelerine hayırlı olmasını dileyen Başkan Ergün, kayıt alımlarının tamamlanmasının akabinde merkezin eğitim-öğretime başlayacağını müjdeledi. Öte yandan Başkan Ergün, merkezin yanındaki parkın da yenilenmesi talimatını verdi. İncelemenin ardından Başkan Ergün, parkta vakit geçiren vatandaşlarla selamlaştı, çocuklara top ve kırtasiye malzemesi armağan etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel