Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi alaşehir mitingi Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Manisa Büyükşehir Belediyesi

Kırkağaç Çksm Yeni Dönemde Hizmette Olacak
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç ilçesinde çalışmalarına başladığı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nin inşaatında sona gelindi. Merkezin 2016-2017 eğitim öğretim yılında Kırkağaçlı çocukların hizmetinde olacağı bildirildi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla sürdürdüğü çalışmaları vatandaşların takdirini toplamayı sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından Manisa’nın ilçelerinde hayata geçirdiği ve velilerin büyük beğenisini toplayan Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nin Kırkağaç’taki inşaatında sona gelindi. Çevre düzenlemesi ve tabelaların yerleştirilmesinin ardından tamamlanacak olan merkez, önümüzdeki eğitim döneminde öğrencileriyle buluşmayı bekleyecek.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün özel hassasiyetleriyle birlikte geleceğimizin teminatları olan çocuklarımıza bu merkezleri açıyoruz. Manisa’nın merkezi ve ilçelerinde hayata geçirdiğimiz Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri’ne bir yenisini eklemenin heyecanını yaşıyoruz. Kırkağaç’taki merkez, çevre düzenlemesinin yapılmasının ardından hazır hale gelecek. 2016-2017 eğitim ve öğretim döneminde ders vermeye başlayacak olan merkezimize şu ana kadar yaklaşık 150 öğrenci kayıt yaptırdı. Merkezimizin tüm Kırkağaçlı hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel