Öne Çıkanlar genel haber Manisanın Şehzadeler ilçesi karaçoban Sosyal Güvenlik Kurumu gençlik

Kırık Taşlardan Türk Bayrağı
Sarıgöl Belediyesi tarafından Girme Caddesi üzerindeki boş alana kırık taşların boyanmasıyla yaptırılan Türk Bayrağı vatandaşların büyük beğenisini topladı.
Sarıgöl’de Girne, Fatih ve Söylemez Caddelerinin Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından sıcak asfalt yapılmasından sonra Sarıgöl Belediyesi tarafından başlatılan çevre düzenlemesi çalışmalarının bir bölümünde kırık taşların boyanarak yapıldığı Türk Bayrağı vatandaşların büyük beğenisini kazandı. Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, "Girne Caddesi üzerinde yolun tam virajında yaptığımız kırılmış taşlardan Türk Bayrağı görsel olarak güzel bir görünüm verdi. Görenler tarafından da beğenilmekte. Bu tür güzel çalışmalarımız devamlı olacak." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel