Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

Kendisini korona virüsten kurtaran sağlıkçıları unutmadı

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Covid-19 hastalığı sürecinde tedavi gördüğü Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesinde sağlığına kavuşmasını sağlayan sağlık çalışanlarını unutmadı.

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesini ziyaret eden Bilgin, Hastanenin Başhekimi Operatör Dr. Mehmet Fatih Zeren ve hastanedeki sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutladı. Sağlık çalışanlarına çiçek hediye eden Bilgin, burada yaptığı açıklamada kendisinin adete yeniden doğduğunu ifade ederek, bu süreçte tedavisiyle yakından ilgilenen sağlık çalışanlarını asla unutmayacağını söyledi. Yeni normalleşme döneminde vatandaşların daha dikkatli olması gerektiğini de vurgulayan Bilgin, rehavete kapılınmaması uyarısında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel