Öne Çıkanlar Kerbela 10 Ocak Çalışan Gazetecileri turgutlu haber Mimar Sinan üst geçidi tbmm genel kurulu

Kenan Evren Ortaokulundan Çifte Şampiyonluk
Manisa’nın Kula ilçesinde düzenlenen ortaokullar arası voleybol turnuvası ve masa tenisi turnuvasında şampiyonluğu Kenan Evren Ortaokulu kazandı.
Voleybol turnuvasında rakiplerini yenerek final oynayan Kenan Evren Ortaokulu Yıldız Erkek Voleybol Takımı final maçında, Naci Hakkı Ulusoy Ortaokulu’nu 2-1 yenerek ilçe şampiyonu olurken, masa tenisi turnuvasında ise tüm rakiplerini yenen Kenan Evren Ortaokulu yıldız erkek masa tenisi takımı da ilçe şampiyonluğunu elde etti.
Turnuvalarda elde edilen şampiyonluklar hakkında açıklamada bulunan Kenan Evren Ortaokulu Beden eğitimi öğretmeni Enver Yılmaz, turnuvaların her takım açısından verimli geçtiğini, herhangi bir sakatlanma yaşanmadığını ve heyecanın her an en üst seviyede olduğunu söyledi. Böyle güzel müsabakalarda şampiyon olmanın mutluluk verici olduğunu belirten Yılmaz, "Geçen yıl masa tenisinde yine şampiyon olmuştuk. Ayrıca voleybol Yıldız Kızlar kategorisinde, bu sene de erkekler de şampiyon olduk. Çok iyi hazırlandık, karşılığını da aldık. Takımımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel