Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem

Kaynak Mahallesi Yunusemre Gündüz Bakım Evi Hizmete Açıldı
 Kaynak Mahallesi Yunusemre Gündüz Bakımevi’nin açılış töreni yapıldı. Törene, Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal, İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Ramis Şiyak, Şule Uygur, Can Mercül, Kılıç Kaya, Mustafa Dandin, Saniye Altay ve İdris Avşar, Şehzadeler Belediye Başkanvekili Ali Delen, MAYEB A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İsmal Kadıoğlu, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci ve yönetim kurulu üyeleri, Yunusemre Belediyesi meclis üyeleri, daire müdürleri, Gazeteci ve Yazar Abdurrahman Dilipak, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra kültürel faaliyetler ile ilgili de projeleri hayata geçirdiklerini belirterek, “Kaynak Mahallesi Yunusemre Gündüz Bakımevi’nin hayırlı bir günde resmi açılışı gerçekleştirmek istedik. Yunusemre Belediyesi olarak pek çok projeyi hayata geçiriyoruz. Çevre ile ilgili birçok projeyle birlikte hanımlarımıza yönelik eğitim kursları ve hanımlar lokallerimizi açmanın yanı sıra çocuklarımıza yönelikte faaliyetlerde bulunmaya devam ediyoruz. Önümüzdeki günlerde gençlerimize yönelikte gençlik merkezlerimizi faaliyete geçireceğiz. Çocuklarımız ve gençlerimiz bizlerin geleceğidir. Burasının açılmasında emeği geçen MAYEB A.Ş Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kadıoğlu’na ve tüm herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
“BU HİZMET ÖNEMLİ BİR BOŞLUĞU DOLDURACAK”
Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal ise Yunusemre Belediyesi’nin hizmetlerinden yediden yetmişe herkesin nasibini aldığını belirterek, “Belediyecilik herkesin ihtiyaçlarına cevap vermektedir. Şunu da memnuniyet ile anlatalım ki güzel bir sinerji içerisinde sizlere hizmet veriyoruz. Biz Yunusemre Belediyemiz ve tüm kamu kuruluşları ile güzel bir sinerji ile hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ben bu ortamı paylaştığım ve kendimi şanslı saydığım Yunusemre Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Çerçi’ye teşekkür ediyorum. Yeni neslin gelişmesinde önemli bir boşluğu dolduracak olan bu hizmetinde hayırlara vesile olmasını diliyoruz” şeklinde konuştu.
“ÇOCUKLARIMIZIN EĞİTİMİ BİZLER İÇİN ÖNEMLİDİR”
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan da çocukların eğitiminin kendileri için değerli olduğunu vurgulayarak, “Yine çok güzel bir çalışma ile beraberiz. Belediyecilik aynı zamanda sosyal belediyecilik ile taçlanır. Bu noktada geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitimi bizim için değerlidir. Bu hizmetlerden dolayı Yunusemre Belediyesi’ne ve emeği geçenlere teşekkür ederim.” diye konuştu.
İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş ise böyle mübarek bir günde bu tesisin Manisa’ya ve Yunusemre ilçesine hayırlı olmasını dilediğini kaydetti. Konuşmaların ardından protokol üyeleri Kaynak Mahallesi Yunusemre Gündüz Bakımevi’nin açılışını yaparak Gündüz Bakımevi’ni gezdi.
KAYNAK MAHALLESİ GÜNDÜZ BAKIMEVİ
74 kişi kapasiteli Kaynak Mahallesi Gündüz Bakımevi’nde 65’e yakın kişiye eğitim verilecek. Tam ve yarı zamanlı eğitim verilecek bakımevi 4 sınıftan oluşuyor. Okulda 1 adet uyku odası ve yemekhane bulunurken her bir sınıfta bir başöğretmenin yanında bir de yardımcı öğretmen görev yapıyor. Sorumlu müdür ve koordinatör öğretmen ve 4 yardımcı personel ile 14 personel çocuklara hizmet verecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel