Öne Çıkanlar Jandarma ekipleri hazine bakanı ilk apantisit ameliyatı Manisada hükümlü kadınlara özel seminer somada nevruz kutlamaları

Kaymakam Erdoğdu’dan Şehit Aileleri ve Gazilere ziyaret

Ziyarette Kaymakam Ahmet Erdoğdu yaptığı konuşmada, ‘Cumhurbaşkanımızdan Kaymakamlığımıza ve daha alt birimlerimize kadar Şehit Aileleri ve Gazilerimizin her zaman yanındayız. Bizden beklentiniz olursa elimizden geldiğince gece gündüz demeden gereğini yerine getireceğimizi bilmenizi isterim ’dedi.

Dernek Başkanı Gazi Ümit Taydaş da, ‘Sayın Kaymakamımız geldiği ilk günden itibaren yanımızda yer alarak Şehit Ailesi ve Gazilere gösterdikleri ilgi ve alakadan son derece memnun olduğumuzu, Şehitlerin toprağa değil gönüllere gömüldüğünü, Şehidin nurlanmış Gazinin onurlanmış asker olduğunu, Şehit Ailesine ve Gazilere gösterilen ilginin derecesinin vatan sevgisinin göstergesi olduğunu ve ziyaretten duyduğumuz memnuniyeti ifade ediyorum’diye konuştu. 

Ziyarette İlçe Müftüsü M. Nedim Bakır tarafından tüm Şehitler ve ebediyete intikal eden Gaziler için dua edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel