Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

Karaveliler’in hasret kaldığı projeler MASKİ’den

MASKİ Genel Müdürlüğü, ‘130 Mahalle Projesi’ kapsamında, Yunusemre ilçesine bağlı Karaveliler Mahallesinin yıllardır yaşadığı sorunlara son vermek için proje çalışmalarını büyük bir titizlikle yürütmeye devam ediyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, mahallelerin uzun yıllardır yaşadığı sıkıntılara bir bir neşter vuruyor. ‘95 Mahalle Projesi’ ile vatandaşların içme suyu ve kanalizasyon hattı çilesine son veren MASKİ, ‘130 Mahalle Projesi’ ile birlikte mahallelerde yaşanan dönüşümü devam ettirecek. 17 ilçeyi kapsayan çalışmalar sayesinde vatandaşların uzun yıllardır yaşadığı sıkıntılar ortadan kaldırılacak.

Sık sık vatandaşlarla bir araya gelen ve vatandaşların talep ve isteklerini dinleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, geçtiğimiz haftalarda Yunusemre Mahalle Muhtarları ile kahvaltıda bir araya gelmişti. Kahvaltının ardından Yunusemre ilçesinde yapılacak projeleri anlatan Başkan Ergün, Karaveliler Mahallesinin ‘130 Mahalle Projesi’ içerisinde olduğunun müjdesini vermişti.

Karaveliler Mahalle Muhtarı Cavit Avcı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün çalışmalarını yıllardır takdir ettiklerini söyledi. Mahalle Muhtarı Avcı, “Cengiz Başkanıma sonsuz teşekkür ediyoruz. Başkanımız bizlerle bir araya geldiğinde müjdeyi vermişti. İlk defa böyle güzel şeyler yaşıyoruz. Bu yüzden halk olarak çok mutluyuz. MASKİ’den ekipler dünde gelip, mahallemizde yine ölçüm yaptı. Cengiz Başkanımı ve Yaşar Bey’i hizmetlerinden dolayı takdir etmemek mümkün değil. Mahallemize bir de sondaj açıldı. Orman izni gelince onun da bağlantısı depomuza yapılacak. İçtiğimiz suların salgın hastalığa yol açtığı gibi şeyler duydum. Böyle bir şeye rastlanmadı. 16 yıldır bu suyu kullanıyoruz. Kimsenin bu sudan rahatsızlandığını görmedik. Yeni suyumuza da kavuşacağız. Ki yeni suyumuzun değerleri de çok güzel” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Karaveliler’
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel