Öne Çıkanlar genel haber Manisanın Şehzadeler ilçesi karaçoban Sosyal Güvenlik Kurumu gençlik

Karatede Salihli Belediyespor farkı

Salihli Belediyespor Karate Takımı, Çanakkale’de düzenlenen 5. Uluslararası Çanakkale Açık Karate Şampiyonası’ndan başarı ile döndü.

Çanakkale Eceabat’ta gerçekleştirilen ve ülkemizden birçok ilden katılan sporcuların mücadele ettiği turnuvaya Azerbaycan, Fas, Suriye’den de sporcular katıldı. Turnuvaya 11 sporcu ile katılan Salihli Belediyespor Karate Takımı, kendi kategorilerinde kürsüye çıkabilmek için mücadele verdi. Antrenör Çilem Gençtürk Çatal yönetimindeki Salihli Belediyespor Karate Takımı turnuvada 2 altın, 4 gümüş ve 4 bronz madalyanın sahibi oldu. Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, 5. Uluslararası Çanakkale Açık Karate Şampiyonasında madalya kazanan karatecileri tebrik ederek, katılacakları turnuvalarda başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel