Öne Çıkanlar sosyal koruma İsmail Aydın hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

Kar Nedeniyle Yıkılan Halı Saha 3 Aydır Onarılmayı Bekliyor
 Manisa İl Özel İdaresi tarafından yapılarak 2006 yılında Gökçeören Belediyesine devredilen ve daha sonra 30 Mart 2014 yerel seçimlerinden sonra Gökçeören beldesinin kapanmasının ardından Kula’nın mahallesi olan Gökçeören mahallesindeki halı sahayı vatandaşlar ve gençler kullanıyordu.

Ocak ayının başlarında yoğun kar yağışı nedeni ile halı sahanın demirleri çöktü. Demirleri çöken halı sahanın halısı, demirleri, fileleri ve elektrik lambaları olduğu gibi dururken, aylar geçmesine rağmen halı sahayla ilgili herhangi bir çalışma yapılmaması ve halı sahanın adeta çürümeye terk edilmesi vatandaşların tepkisini çekiyor.

Gökçeören mahallesinde oturan Hüseyin Gürbüz isimli vatandaş duruma tepki göstererek, "11 yaşında Hasan isminde engelli bir oğlum var. Halı saha yıkılmadan önce oğlumun doktorları tarafından verilen tedavi doğrultusunda her gün yürümesi gerekiyordu. Bizde Halı sahanın zemininin yumuşak olmasını nedeniyle her gün oğlum annesi tarafından buraya getirilip belirli saatler aralığı ile yürütüyordu. Ayrıca Gökçeören’de yaşayan gençler ve çocuklar spor amaçlı buradan faydalanıyordu." dedi.
Gürbüz, “Kula belediyesi yetkilileri buraya defalarca gelip gitmesine rağmen aradan 3 ay geçti. Hala onarım yapılmadı. Burası çürümeye terk edildi. Ben buradan Kula belediyesine çağrıda bulunmak istiyorum. Halı sahamızın biran önce tamiratının yapılmasını ve gençlerimizin hizmetine sunulmasını istiyorum." şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel