Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

Kadınlar Yunusemre’nin kurslarında Kur’an-ı Kerim okumayı öğreniyor

Yunusemre Belediyesi bünyesinde hizmet veren Ayn-ı Ali Meslek Edindirme Kursları ve Hanımlar Lokali’nde açılan kursta kursiyerler sosyal mesafe kurallarına uygun olarak Kur’an-ı Kerim okumayı öğreniyor.

Yunusemre Belediyesi’nin bünyesinde bulunan Ayn-ı Ali Meslek Edindirme Kursları ve Hanımlar Lokali’nde açılan kursta kursiyerler pandemi kurallarına uygun olarak Kur’an-ı Kerim okumayı öğreniyor. Kuran Kursu Eğitmeni Mecidiye Yavaş, iki grup halinde kursiyerlere Kuran-ı Kerim eğitimi verdiklerini belirtirken kurs hakkında bilgi verdi. Yavaş, “Sabahtan ve öğleden sonra kursiyerlerimize Kur’anı Kerim okuma kursu veriyoruz. Kursumuzda koronavirüs pandemisi nedeniyle açıklanan tüm kurallara uyuyoruz. Bizlere bu imkanı sağlayan Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’ye teşekkür ederiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel