Öne Çıkanlar yunusemre mısırdaki idam kararları nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

Jandarma çalınan aracı 24 saat geçmeden buldu

Turgutlu'nun Avşar Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda Faik Durgu'ya ait 45 TH 735 plakalı içerisinde buzdolabı ve pazarda satılmak üzere hazır olan peynir ve zeytin bulunan kamyonet kimliğini belirsiz kişi ya da kişilerce çalındı. Sabah kalkarak kamyonete mal yükleyip pazara gitmek için hazırlanan aile halkı kamyonetin çalındığını fark etti. Neye uğradığını şaşıran aile üyeleri durumu jandarma ekiplerine bildirdi. 
Aileden bilgileri alan jandarma ekipleri geniş çaplı arama çalışmasına başladı. Arama ağını genişleten ekipler çalıntı aracı Turgutlu Mezbahası karşısındaki alanda terk edilmiş şekilde buldu. Jandarma olay yeri ekipleri araçta inceleme yaparken araç içerisinde bulunan buzdolabı ise başka bir bölgede bulundu. Araçları bulunan aile jandarma ekiplerine teşekkür ederken, jandarma ekiplerinin konuyla ilgili olarak incelemesi devam ediyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel