Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

İstiklal Marşını işaret diliyle seslendirdiler

İstiklal Marşı’nın kabulünün 100. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde, Manisa Celal Bayar Üniversitesi öğrencilerinin işaret diliyle okudukları İstiklal Marşı, üniversitenin Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Birimince hazırlanan kliple, Manisa Celal Bayar Üniversitesi sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

İstiklal Marşının kabulünün 100. yılı nedeniyle bir mesaj yayımlayan Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, “Milli Mücadele’nin tüm kahramanlarını ve Milli Mücadele’yi destanlaştıran İstiklâl Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 100. yıldönümünü kutluyor; başta bu büyük eseri milletimize armağan eden Mehmet Âkif Ersoy olmak üzere, Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin bütün üyelerini, Çanakkale ve İstiklâl Savaşı’mızın şehit ve gazilerini saygı, rahmet ve şükranla anıyorum.” ifadelerine yer verdi.

Üniversite görüntüleri eşliğinde öğrencilerin İstiklal Marşını işaret diliyle seslendirdiği video sosyal medyada da yoğun ilgi gördü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel