Öne Çıkanlar para 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü yılmaz çakan İl Milli Eğitim Müdürü polis

Irlamaz Göz Kamaştırıyor

Turgutlu halkının Irlamaz Rekreasyon Alanı’nda özlemini duyduğu değişim ve yenilik çalışmalarında sona yaklaşılırken, mevcut bölgenin gece hali havadan görüntülendi. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nce uygulanan ve Turgutlu Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleştirilen yenileme çalışmaları kapsamında gerek dere yatağında, ağaç diplerinde, gerekse bordür araları ve yürüyüş yollarında yer alan aydınlatmalar Irlamaz’ı karanlıktan aydınlığa çıkarıp estetik bir görünüme kavuştururken, Turgutlu Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü de drone görüntüleriyle Irlamaz Rekreasyon Alanı’nın Turgutlu’ya çok yakıştığını gözler önüne sermiş oldu.
“Turgutlumuz Işıl Işıl”
Hedeflerinin ilk günden bugüne Irlamaz Rekreasyon Alanı’nı Turgutlu’ya yakışır hale getirmek olduğunun altını çizen Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Irlamaz Rekreasyon Alanı Manisa Büyükşehir Belediyemizin proje uygulamasıyla Turgutlu’ya yakışır hale geldi. Kamuoyunun da yakından takip ettiği çalışmalar içerisinde ön plana çıkan en önemli unsurlardan biri de bugüne dek halkımızın karanlık olmasındanşikayet ettiği ve dolayısıyla güvenlik zafiyeti oluşan alanın aydınlatılması oldu. Şuanda bu sorun çözülmüş durumda. Zemine gömme led armatür, dekoratif aydınlatma direkleri, bordür arası led, bollard aydınlatma, saha projektörü gibi farklı bölümlere uygun farklı çalışmalar gerçekleştirildi. Projenin şekillendiği ve uygulamanın başladığı ilk günden bugüne kadar dediğimiz gibi ‘Irlamaz’ı Turgutlu’nun adeta bir Atatürk Kent Parkı haline getireceğiz’. Ne mutlu ki Turgutlu’daki değişim ve gelişime önemli bir katkı sunan kalıcı bir hizmet ortaya çıktı. Şehrimizin odak noktalarından biri olan bölge ışıl ışıl bir hale geldi. Ankara-İzmir istikametinin de geçiş güzergahı olan ilçemizin güzelliği çok daha fazla dikkat çeker noktaya taşındı. Bu noktada Irlamaz Rekreasyon Alanı’na modern kentlere yakışır projeyle desteklerini esirgemeyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ve ekibine teşekkür ediyorum. El birliği ve gönül birliği ile Turgutlu’ya hak ettiği değeri kazandırmaya devam edeceğiz. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel