Öne Çıkanlar genel haber Manisanın Şehzadeler ilçesi karaçoban Sosyal Güvenlik Kurumu şehzadeler belediyesi

İlim Yayma Cemiyeti’nden Yunusemre’ye Teşekkür Plaketi
Manisa İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Recep Özgüvenç ve yönetimi, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur’u ziyaret ederek Yunusemre Belediyesi’nin cemiyetin sosyal ve kültürel etkinliklerine karşı gösterdiği duyarlılıktan dolayı plaket takdim etti.
Manisa İlim Yayma Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Recep Özgüvenç ve yönetim kurulu üyeleri Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur’u makamında ziyaret etti. Başkan Özgüvenç, Yunusemre Belediyesi’nin cemiyetin sosyal ve kültürel etkinliklerine karşı gösterdiği duyarlılıktan dolayı Şule Uygur’a ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Şaver Yüksel’e teşekkür plaketi takdim etti. Ziyarette çalışmaları hakkında bilgi veren Recep Özgüvenç, “Cemiyetimiz, ülkemizin kalkınmasına, milli, ahlaki, dini, manevi ve kültürel değerleri benimseyen, koruyan, geliştiren, vatanını ve milletini seven bir toplumun yetişmesine katkı sağlayacak eğitim ve kültür faaliyetlerinde bulunmaktadır. İlim Yayma Cemiyeti’ni, eğitim ve kültür alanında uluslararası standartlarda kaliteli ve modern hizmet veren; uluslararası sivil toplum kuruluşları arasında etkili ve prestij sahibi olan bir kurum haline getirmeyi hedefliyoruz. Bizlere bu hedef doğrultusunda her zaman destek olan başta Yunusemre Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Çerçi olmak üzere, Belediye Başkan Yardımcımız Şule Uygur ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Şaver Yüksel’e; İlim Yayma Cemiyeti Manisa Şubesi olarak gerçekleştirdiğimiz, sosyal kültürel faaliyetlerimize sağlamış oldukları destek için şükranlarımızı ifade ederek teşekkür plaketlerini takdim ettik” dedi.
"HER ZAMAN STK’LARIN YANINDA OLDUK"
Cemiyet üyelerine ağırlamaktan mutluluk duyduklarını anlatan Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur ise şunları söyledi: "Yunusemre Belediyesi olarak her zaman Sivil Toplum Kuruluşlarının yanında olduk. Vatandaşlarımızın ve özellikle de geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimiz için yapılacak olan her türlü sosyal ve kültürel faaliyete elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Bu yönde hem STK’ların istek ve taleplerini yerine getirmeye hem de Yunusemre Belediyesi olarak kendi bünyemizde yapmış olduğumuz etkinliklerle kültürel etkinliklerin daha aktif bir şekilde gerçekleştirilmesine özen gösteriyoruz. Manisa İlim Yayma Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Recep Özgüvenç’e ve Yönetim Kurulu üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel