Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi çankaya Gündem ÖMÜR DEDİĞİN PROGRAMININ KONUĞU İSMAİL AYDIN OLDU Çocuklar Bu Proje ile Dijital Hayattan Uzaklaşacak şehitler için kınama

İletişim yoluyla dolandırıcılığa tiyatro ile dikkat çektiler

Manisa’nın Kula ilçesinde İbrahim Özboyacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen programda, iletişim yoluyla dolandırıcılık tiyatro gösterileri ile anlatıldı. Renkli görüntülere sahne olan programda, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde göreli personeller tarafından dolandırıcılıkla ilgili bilgilendirme yapıldı.

Kula İbrahim Özboyacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, her geçen gün artan dolandırıcılık olaylarına dikkati çekmek ve toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla bir program düzenledi. Kent Meydanı Konferas Salonu’nda düzenlenen programda okul öğrencileri tarafından çeşitli tiyatro oyunları sergilenerek iletişim yoluyla telefon dolandırıcılığına dikkat edilmesi gerektiği anlatıldı. Hiçbir polis, jandarma, savcı ya da hakim gibi kolluk kuvvetinin telefonla arayıp para talep edemeyeceği üzerinde vurgu yapılan tiyatro gösterilerinin yanı sıra, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memurları tarafından dolandırıcılık konusunda da bilgiler verildi. Trafik ekiplerince de, öğrencilere motosiklet ve elektrikli bisiklet kullanımında dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda hatırlatma yapıldı.

Programa, Kaymakam Kemal Duru, İlçe Emniyet Müdürü Burhan Demirkıran, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zakir Okulmuş, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri ile vatandaşlar katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel