Öne Çıkanlar Serbest Gündem köpeğe çarmamak için canından oldu ŞEHRİN KARAKTERİ Kıdem tazminatı tavanı yükseldi

İki pazarda 7 bin kişilik aşure dağıtıldı
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Muharrem Ayı vesilesiyle Alaybey Pazaryeri ve Laleli Pazaryeri’nde 7 bin kişilik aşure ikramında bulunuldu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak her Muharrem Ayı’nda dağıtılan aşure bu yıl da devam etti. Büyükşehir Belediyesi tarafından 7 bin kişilik aşure, Manisalı vatandaşlara ikram edildi. Aşure dağıtımına MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Manisa Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy, Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, Mezarlıklar Daire Başkanı Serpil Çakır, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ziya Elmalı, Mehmet Palabıyık ve ilçe belediye meclis üyeleri, Ülkü Ocakları Başkanı Murat Yörük ile Şube Müdürleri tarafından vatandaşlara Alaybey Pazaryeri ve Laleli Pazaryeri’nde aşure dağıtıldı. Okunan dualar eşliğinde dağıtımı yapılan aşureye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel