Öne Çıkanlar kenan ışık manisa belediye başkan adayları mani yer altı otoparkı kısa film şehzadeler belediyesi

İhtiyar delikanlılarda yeni başkan Zafer Bozkurt oldu
Manisa’nın Salihli ilçesinde ’İhtiyar delikanlılar’ olarak anılan Salihlispor Masterler Derneği’nde yeni başkan Zafer Bozkurt oldu.
Aralık 2013’te kurulan Salihlispor Masterler Derneği 2. Olağan Genel Kurulu Salihli Öğretmenevi’nde gerçekleştirdi. Divan Başkanlığını Yüksel Berberoğlu’nun yaptığı genel kurulda tek liste ile gidilen seçimlerde Zafer Bozkurt derneğin yeni başkanı seçildi. Geçmiş dönem başkan ve yöneticilerine yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür eden Bozkurt, “Biz hepimiz büyük bir aileyiz. Salihlispor Masterler Derneği bayrağını hep birlikte el ele vererek, daha yükseklere birlikte taşıyacağız” dedi. Masterler Ligi’nin 29 Ekim’de start alacağını ifade eden Bozkurt, ligde Salihli’yi en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.
Zafer Bozkurt Başkanlığı’ndaki Salihlispor Masterler Derneği yönetimi ise şu isimlerden oluştu:
"Ahmet Akuygur, Murat Akçora, Osman Fikret Budak, Kemal Sönmez, Kamil Demirhan, Ali Cumhur Yılmaz, Emrah Gültekin, Baki Türkkan, Tuncay Gündüz ve Fahrettin Arabacı." Derneğin Denetim Kurulunda, İrfan Avcı, Haluk Demirçivi ve Ömer Gündağ’dan oluşurken, Disiplin Kuruluna ise Tayyar Ünsal, Gürcan İzmirlioğlu ve Hakan Sucu seçildi.
Genel kurul sonrası geçmiş dönem başkanı Muzaffer Uysal, yeni başkan Zafer Bozkurt ve yönetimine başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel