Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi alaşehir mitingi Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Manisa Büyükşehir Belediyesi

Huzurevi’nde Babalar Günü Heyecanı
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun ve Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci, Babalar Günü nedeniyle İsmail-Muammer Cider Huzurevi’ni ziyaret etti.
Babalar Günü dolayısıyla, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun ve Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci, İsmail- Muammer Cider Huzurevi’ni ziyaret etti. Nursel Ustamehmetoğlu, huzurevi sakinlerinin babalar gününü kutlayarak, “Ramazan ayında sizlerle birlikte olmaktan dolayı büyük mutluluk içerisindeyiz. Sizlerin sağlık, sıhhat ve mutluluk dolu bir ramazan ayı geçirmenizi diliyoruz. Büyükşehir olarak her zaman yanınızdayız. Sizlere Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını getirdik. Başkanımız da sizlerin Babalar Günü’nü kutluyor” diye konuştu. Yaşar Coşkun ise mübarek Ramazan Ayı’nın ilk günlerinde huzurevi sakinleri ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Burada sizleri sağlıklı ve sıhhatli görmek bizleri çok mutlu etti. Umuyorum ki daha nice Ramazan Ayı ve Babalar Günü’nde sizlerle birlikte olmaya devam edeceğiz. Babalar Günü’nüzü kutlarım” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel