Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi çankaya Gündem ÖMÜR DEDİĞİN PROGRAMININ KONUĞU İSMAİL AYDIN OLDU Çocuklar Bu Proje ile Dijital Hayattan Uzaklaşacak şehitler için kınama

Hürriyet Mahallesi’nin yağmur suyu sorunu çözüldü

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Soma Hürriyet Mahallesi’nde yoğun yağışlarda yaşanan taşkınların önüne mahallede kurduğu yağmur suyu hattıyla geçti.

MASKİ Genel Müdürlüğü, mevsimsel koşullar nedeniyle yaşanan altyapı sorunlarına çalışmalarıyla çare oluyor. Soma ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesi’ndeki su taşkınları için de yeni bir çalışma gerçekleştirdi. MASKİ ekipleri, Gürel Sokak’ta 550 metrelik yağmursuyu hattı döşeyerek, yoğun yağışlarda sokak üzerinde biriken yağmursularının oluşturduğu mağduriyeti ortadan kaldırdı.

MASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekiplerince Hürriyet Mahallesi’nde yapılan çalışma, taşkın derdinden kurtulan mahalle sakinlerinin de yüzünü güldürdü. Bu güne kadar yağışlı havalarda büyük sıkıntı çektiklerini ifade eden Süleyman Koçan, “Yardımcı olan bütün arkadaşlardan Allah razı olsun. Mağduriyetimizi gidermiş oldular. Daha önce yağmur suları hep yollara taşıyordu. Çok mağdur oluyorduk. Yapılan hizmetler için teşekkür ederiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel