Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Çocuklar Bu Proje ile Dijital Hayattan Uzaklaşacak ÖMÜR DEDİĞİN PROGRAMININ KONUĞU İSMAİL AYDIN OLDU çankaya Gündem şehitler için kınama

Hizmet Getiren Ekiplere Yardımcı Oldular
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Demirci’nin Esenyurt Mahallesinde foseptik kullanan vatandaşları kanalizasyon hattına kavuşturdu. Çalışma yapan ekiplere yardımcı olmak isteyen mahalleli, çalışmanın süresini ve maliyetini düşürmek için kanalizasyon borularının özel mülklerinden geçirilmesini istedi.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci Esenyurt Mahallesinde ikamet eden ve kanalizasyon hattı bulunmayan vatandaşların isteği üzerine harekete geçti. Dayanışma duygusuyla MASKİ’ye yardımcı olmak isteyen mahalleli, hattın geçeceği bölgenin değiştirilerek kendi mülklerinden geçmesini talep etti. Vatandaşın istediğini geri çevirmeyen MASKİ, çalışmalarını mahalle sakinlerinin de desteği ve iş birliğiyle kısa süre içinde tamamladı. Kötü koku ve sinek çilesinden kurtulan mahalle halkı, çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
“BİREYSEL DEĞİL, TOPLU OLARAK ÇALIŞARAK YARDIMCI OLMALIYIZ”
Esenyurt mahallesi sakinlerinden özel mülk sahibi Zekeriya Akkaya, “Normalde hat başka bir yerden geçecekti, ama biz mahalle olarak aramızda böyle bir karar verdik. Böyle olunca hem daha az boru kullanıldı, hem de çalışma daha kısa sürdü. Bunun gibi işlerde paylaşımcı olunursa daha güzel olur. Mahalle olarak bireysel olarak değil, toplu olarak çalışırsak her konuda yardımcı olabiliriz. Büyükşehir ve MASKİ’nin çalışmalarından mahalle olarak memnunuz. Zaten hizmeti gören görüyor. İçme suyundan yana da bir sorunumuz yok. Kanalizasyon vardı, onu da hallettiler sağolsunlar. Artık kanalizasyon pisliğimiz evlerimizin kenarına akıp koku ve sinek yapmaz. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel