Öne Çıkanlar yunusemre mısırdaki idam kararları nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

Hırsızlık suçundan gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı

Manisa’nın Kula ilçesinde evden hırsızlık şüphesiyle yakalanan ve gözaltına alınan 3 şahıstan ikisi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Salihli Kapalı Cezaevine gönderildi. Öte yandan, tutuklanan iki şüpheli, olaydan 3 gün önce farklı bir adreste meydana gelen evden hırsızlık olayını da kendilerinin işlediğini itiraf etti.

Kula’da geçtiğimiz günlerde bir evden LCD televizyon ile elektrik süpürgesi çalındığı ihbarını alan Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bahse konu bölgeye operasyon düzenledi. Bölgede 2 görgü tanığının ifadesine göre T.Ç.’ye ait evden bir adet LCD televizyon ile bir adet elektrikli süpürge alarak 2 kişinin bölgeden uzaklaştığı bilgisini alan emniyet güçleri, bölgede yaptığı geniş çaplı soruşturmada şüpheli şahıslardan birinin emniyet güçlerince bilinen H.K. (22) isimli şahıs olduğu ve suçu Ö.T. (27) isimli şahısla birlikte işlediğini tespit etti. Şahısların yanında ayrıca, İ.T. (31) isimli şahsa ait araçla bölgeye geldikleri tespit edilip, İ.T. de yakalanarak gözaltına alındı. İ.T. emniyetteki işlemlerinin ardından adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, diğer iki şüpheli ise işlemlerin ardından mahkemeye sevk edildi. Bugün Kula Adliyesi’nde hakim karşısına çıkan H.K ve Ö.T. tutuklanarak Salihli Kapalı Cezaevine gönderildi.

Öte yandan, tutuklanan iki şahsın, 16 Ağustos günü Seyitali Mahallesi Sabuncukuyu mevkiinde meydana gelen evden hırsızlık olayını da kendilerinin işlediğini itiraf ettiği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel