Öne Çıkanlar yunusemre mısırdaki idam kararları nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

Hedefinde Türkiye şampiyonluğu var

Tüm hijyenik kurallara dikkat ederek antrenmanlarını sürdüren Yunusemre Belediyespor Wushu Kung Fu Takımı sporcularından Enes Çağlar’ın hedefi Türkiye Şampiyonu olmak.

Yunusemre Belediyespor Wushu Kung Fu Takımı sporcuları, haftanın 5 günü antrenörleri gözetiminde 10 kişilik gruplar halinde Gediz Spor Salonu’nda çalışmalarına devam ediyor. Takımın başarılı sporcularından Enes Çağlar (16) başarılı bir sporcu olmak için antrenmanlarını aksatmadığını ve hedefinin Türkiye Şampiyonluğu olduğunu ifade ederek, “4 yıldır Wushu Kung Fu yapıyorum. Antrenörümüz Yusuf Çetinkaya ile tüm sporcu arkadaşlarımız ile 2021 yılında yapılacak olan şampiyonalarda Yunusemre Belediyespor’u en iyi şekilde temsil edeceğiz. Benim hedefim Türkiye şampiyonasında şampiyon olarak, millî takıma yükselmek ve uluslararası arenada kulübümüz, ilimiz ve ülkemizin ismini duyurmak. Bize çalışmalarımızda destek veren başta Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ ye, Kulüp Başkanımız Arif Alkan’a, bizlere imkanlarını sunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk’e çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel