Öne Çıkanlar yunusemre mısırdaki idam kararları nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

Harmandalı Yolu Asfaltlanıyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler ilçesi Harmandalı Mahallesinde hafriyat döküm sahasına ulaşımın sağlandığı yaklaşık 3 kilometrelik yolda sathi kaplama çalışmasına başladı. Yıllardır yollarının bakımsızlığı nedeniyle zorluk yaşayan vatandaşlar çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte toz topraktan kurtulacak.
Yaz boyunca Manisa’nın il genelinde asfaltlama çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda Şehzadeler ilçesi Harmandalı Mahallesinde yaklaşık 3 kilometrelik yolda asfaltlama çalışması başlattı. Ağır tonajlı araçların yoğun olarak kullandığı yolda ilk olarak bozuk zemin düzeltildi, ardından ise sathi kaplama çalışmasına başlandı. Yolda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “İl genelinde sürdürdüğümüz asfaltlama çalışmalarıyla vatandaşlarımızın hem trafik güvenliğini sağlıyor, hem de toz topraktan kurtarıyoruz. Bu anlamda Harmandalı Mahallesinde hafriyat döküm sahasına ulaşımın da sağlandığı yaklaşık 3 kilometrelik yoldaki bozulmalar nedeniyle vatandaşlarımız çok zorluk yaşıyordu. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte vatandaşlarımız kışın çamurdan, yazın da toz ve topraktan kurtulacak. Bölge halkına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel