Öne Çıkanlar sosyal koruma İsmail Aydın ak parti hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi

Güzgülü’nden Makedonya Göçmenlerine Ziyaret
Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen genel kurulla Manisa Makedonya Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği’ne ziyarette bulundu. Yeni yönetime görevlerinde başarılar dileyen Güzgülü, Dernek Başkanı Eyüp Deniz’e Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün gönderdiği hediyeyi takdim etti.
Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Palabıyık ve Yunusemre Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Köroğlu, Hüseyin Alp, Serkan Öngider, Burak Yurga, Ethem Mutaf ve Gültekin Aşçı ile birlikte Manisa Makedonya Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği’ne ziyarette bulundu. Dernek Başkanı Eyüp Deniz ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, yeni yönetime görevlerinde başarılar diledi. Manisa’nın Balkanlardan yoğun bir şekilde göç aldığını belirten Mehmet Güzgülü, Makedonya göçmenlerinin şehrin ve inşaat sektörünün gelişmesinde temel taşlarından olduğunu, geçmiş dönemlerde de Manisa’da önemli görevleri yürüttüğünü ifade etti. Güzgülü, dernek yönetimine gerçekleştirecekleri etkinliklerde her türlü destek vermeye hazır olduklarını söyledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Makedonya Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Başkanı Eyüp Deniz de ziyaretleri nedeniyle Mehmet Güzgülü ve Meclis Üyelerine teşekkürlerini iletti. Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, ziyaretin sonunda, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Dernek Yönetimine gönderdiği hediyeyi takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel