Öne Çıkanlar sosyal koruma ak parti hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

GÜNEŞ TOPLA BENİM İÇİN, GERÇEK OLUYOR..
Şehzadeler Belediyesinin “Şehzadeler Güneş Topluyor” projesinde ilk imzalar atıldı.

Şehzadeler belediyesinin geçtiğimiz ay Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenmeye değer görülen “Şehzadeler Güneş Topluyor” projesinde ilk adım olan imzalar atıldı. Zafer Kalkınma Ajansı merkezi olan Kütahya’ da düzenlenen proje imza törenine Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler Katıldı. Toplamda 1 milyon 288 bin 439 lira bütçeyle yapılacak olan “Şehzadeler Güneş Topluyor” isimli proje için 750 bin lira hibe destek almaya hak kazandıklarını ifade eden Başkan Yardımcısı Songüler "Belediye olarak Zafer Kalkınma Ajansının 2016 yılı proje teklif çağrısı ’Sürdürülebilir Çevre Altyapı Mali Destek Programı’ (SÜÇEP) kapsamında ’Şehzadeler Güneş Topluyor’ isimli bir proje hazırlamıştık. Bu projemiz kapsamında hazırlıklarına başlanılan 60 bin metre karelik bir alanda kurulacak olan Şehzadeler Hobi Bahçelerinin komple aydınlatma altyapısının güneş enerjili aydınlatma sistemleriyle kurulması ve Şehzadeler Gençlik Parkının güneş enerjili aydınlatma sistemleriyle karşılanması hedeflenmiştir. Şehzadeler Hobi Bahçelerinde yapılacak olan 396 adet hobi bahçesi içerisinde bulunan ve hobi bahçesi sahipleri tarafından kullanılacak olan depo ve terasların aydınlatmalarının, telefon şarjlarının güneş enerjisi ile sağlanacak olan ekipmanlar kurulacaktır. Ayrıca bu projemiz sayesinde Gençlik Parkı yeterli düzeyde aydınlatmaya kavuşturulacak ve Manisa’da bir ilk olarak bir parkın ihtiyaç duyduğu aydınlatma, güneş enerjisiyle sağlanmış olacaktır" dedi.

Projede imzaların atıldığını sözlerine ekleyen Başkan Yardımcısı Songüler, "Projenin toplam bütçesi 1 milyon 288 bin 439 lira olup projenin yüzde 59’ luk kısmı olan 750 bin liralık tutarı Zafer Kalkınma Ajansı tarafından karşılanacak ve Şehzadeler Belediyesi projenin yüzde 41’lik bedeli olan 538 bin 439 lira tutarında projeye katkı sağlayacaktır. İnşallah kısa bir süre içerisinde projelerimizi hayata geçirip, Şehzadeler halkımızın da hizmetine sunmuş olacağız. Böylesine anlamlı bir projenin hazırlanmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum ” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel