Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

Gördesli Makbule oyunu Sarıgöl’de sahnelendi

Milli Mücadele kahramanlarından Gördesli Makbule’nin şehadetinin 100. yılı nedeniyle milli mücadelenin şehit kahramanlarından Gördesli Makbule Hanım’ın hayatını konu alan "Asker Makbule" adlı tiyatro oyunu Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde sahnelendi.

Sarıgöl Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrencilere yönelik sahne alan "Asker Makbule" tiyatrosu izleyicilerin kurtuluş savaşı ruhunu, iliklerine kadar hissetmelerine vesile olurken, Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak, yönetmen ve oyunculara teşekkür etti. Yıldırak, "İlçemizde bu tiyatronun sahnelenmesinde katkıları bulunan başta Gördes Kaymakamlığı olmak üzere, Gördes Belediyesine, Gördes İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve tiyatro ekibi oyuncularına teşekkür ederiz." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel