Öne Çıkanlar kenan ışık kısa film manisa belediye başkan adayları mani yer altı otoparkı manisa aile hekimleri derneği

Gördes’in Düğün Salonu’nda Sona Yaklaşıldı
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Gördes ilçesi Kalemoğlu Mahallesindeki düğün salonunun çalışmaları hızla devam ediyor.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa il genelinde vatandaşların yüzünü güldürecek hizmetleri yapmaya aralıksız devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Gördes’e bağlı Kalemoğlu Mahallesinde yapımı devam eden düğün salonunun duvar inşaatı tamamlandı.
Vatandaşların sevdikleriyle birlikte geçirdikleri en güzel günlerinde yanlarında olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda 17 ilçemize en güzel hizmetleri kazandırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gördes’te inşa ettiğimiz yeni düğün salonunun da duvar örme çalışmasını tamamladık. Kalemoğlu Mahallesi sakinlerini düğün salonuna kavuşturmak adına çalışmalarımıza aralıksız olarak devam ediyoruz. Tüm Gördesli hemşerilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel