Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA Manisa Büyükşehir Belediyesi

Gördes’e 7 Adet Hayvan İçme Suyu Göleti Yapılıyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin tarım ve hayvancılığı geliştirme yönündeki hizmetleri artarak devam ediyor. Bu kapsamda hayvancılıkla geçim sağlanan bölgelerde hayvan içme suyu göletleri inşa eden Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Gördes ilçesine 7 adet gölet inşaatına başladı.
Manisa’nın hayvancılıkla uğraşan ilçelerinden olan Gördes’te Büyükşehir Belediyesi tarafından hayvan içme suyu gölet yapımı devam ediyor. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nca yürütülen çalışmalarda önemli aşama kaydedilirken, ilçeye bağlı Börez, Kıymık, Balıklı ve Beğenler mahallelerinde toplam yedi adet hayvan içme suyu göleti yapımının devam ettiği belirtildi. İlçede ihtiyaç duyulan diğer mahallelerde de kurumlardan alınan izinler doğrultusunda çalışmalara başlanacağını ifade eden Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hayri Okkalı, “Yapılan hayvan içme suyu göletleri sayesinde, hayvanların içme suyu ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla uzak mesafelerdeki göletlere gitmeleri engellenmekte, dolayısıyla da fazla yürümelerine bağlı olarak et ve süt verimlerindeki düşüşlerin de önüne geçilmektedir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel