Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

Gördes, Modern Bir Meydana Kavuşuyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde projelerini bir bir hayata geçirmeye devam ediyor.
İl genelinde projelerini bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların keyifle vakit geçirebileceği sosyal alan çalışmalarına devam ediyor. Gerçekleştirilecek çalışmalar kapsamında Gördes’te bakımsız bir halde bulunan Gördesli Şehit Makbule Meydanı yeniden düzenlenecek. 2200 metrekarelik geniş bir alana yayılan kent meydanında yeşil alan, havuzlar ve otoparklar yer alacak.
Proje hakkında bilgiler veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “İmarda 1200 metrekare, yan yollar ile birlikte 2200 metrekarelik alana yayılan kent meydanı; ilçeye gelenleri Kurtuluş Savaşı’nda şehit düşen Gördesli Makbule Hanım Anıtı ile karşılayacak. Anıtın etrafında ışınsal doğrultuda konumlanan havuzlar; halkımızı Sanat Sokak’tan Jandarma Astsubay Çavuş Özgür Artunç Bulvarı tarafındaki meydana yönlendiriyor. Meydanımızın Mimar Sinan Caddesi tarafında ise bir tanesi engelli olmak üzere toplamda 20 adet araç otopark yeri bulunacak. Tüm Gördesli vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel