Öne Çıkanlar Jandarma ekipleri hazine bakanı ilk apantisit ameliyatı Manisada hükümlü kadınlara özel seminer somada nevruz kutlamaları

Genel Müdür Coşkun Ziraat Bankası’nı ağırladı
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Ziraat Bankası İzmir 2. Bölge Başkanı Hüseyin Tamer Karaman’ı makamında ağırladı.
Ziraat Bankası İzmir 2. Bölge Başkanı Hüseyin Tamer Karaman, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’u makamında ziyaret etti. Ziyaretinde Karaman’a, Ziraat Bankası Bölge Yöneticisi Murat Özgün ve Manisa Şube Müdürü Şenol Bilgi eşlik etti. Coşkun’a yeni görevi için hayırlı olsun dileklerini ileten Bölge Başkanı Karaman, “ Manisa’nın altyapısı için büyük işlere imza atan MASKİ gibi önemli bir kurumun başında Yaşar Coşkun gibi önemli bir ismi görmek bizleri çok memnun etti. Yeni göreviniz hayırlı olsun” dedi.
MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Coşkun, “Ziyaretimize gelen Bölge Başkanımıza ve Ziraat Bankası yetkililerine çok teşekkür ederim. Ziraat Bankası ülkemiz için çok önemli bir kuruluş. Böyle önemli bir kuruluş ile iş birliği içerisinde olmak bizleri ayrıca memnun ediyor. Birlikte daha güzel işlerin altına imza atacağız. Manisa’mızın gelişmesi ve ilerlemesinde bizlerle birlikte olan kurum ve kuruluşlara ayrıca teşekkür ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel