Öne Çıkanlar enflasyon açıklaması Kula Devlet Hastanesi Serbest Gündem izmir istanbul Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu

Genç hakem son yolculuğuna uğurlandı

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Öğretmenliği Bölümünde son sınıf öğrencisi olan ve daha önce Manisa Esnaf Gençliksporda futbol oynayan 22 yaşındaki TFF hakemlerinden Özge Kanbay, yakalandığı rahim kanserine yenik düştü. İlk olarak 2018 yılının temmuz ayında teşhis konulan Kanbay, İzmir 9 Eylül Üniversitesinde geçirdiği ameliyatın ardından tedavisine devam edildi. Yaklaşık 20 gün önce rahatsızlanan Kanbay, Manisa Celal Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesine kaldırıldı. Yaşam savaşını kaybeden Kanbay, dün hayata veda etti. 
22 yaşındaki genç hakem Özge Kanbay için Manisa Hatuniye Camii'nde tören düzenlendi. Genç hakem Özge Kanbay'ın maçları yönetirken giydiği hakemlik forması bu kez tabutunu örttü. İkindi namazını müteakiben düzenlenen cenaze töreninin ardından Kanbay'ın naaşı, Manisa Kırtık Mezarlığına defnedildi. 
Cenaze törenine Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Yılmaz Gençoğlu, Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Manisa Şube Başkanı Özer Şenoğlu, Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Aktan, TFF hakemlerinden Koray Gençerler ve İbrahim Çağlar Uyarcan ile TFF eski hakemlerinden Yunus Yıldırım da katıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel