Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

Geleneksel Türk el sanatları sergisi büyük beğeni topladı

Yunusemre Belediyesi’nin bu yıl 7’ncisini düzenlediği Uluslararası Yunus Emre Günleri kapsamında Yunus Emre Millet Çarşısı’nda Geleneksel Türk El Sanatları ve Anadolu Kıyafetleri sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Ünlü Türk Düşünürü Yunus Emre’nin öğretilerini gelecek nesillere aktarmak amacıyla Yunusemre Belediyesi tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen Uluslararası Yunus Emre Günleri başladı. Organizasyonun ilk gününde Yunus Emre Millet Çarşısı Fuaye Alanında Geleneksel Türk El Sanatları ve Anadolu Kıyafetleri Sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, eşi Dr. Melek Çerçi, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, AK Parti Manisa Eski Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Serginin açılış konuşmasını yapan Başkan Çerçi eserleri yapan herkesi kutlayarak, bu yıl dopdolu bir program hazırladıklarını söyledi. Konuşmanın ardından serginin açılışını davetlilerle birlikte yapan Başkan Çerçi, sergiyi gezerek eserler hakkında bilgi aldı. Birbirinden güzel eserlerin yer aldığı sergi 17 Kasım Çarşamba gününe kadar gezilebilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel