Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi alaşehir mitingi Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Manisa Büyükşehir Belediyesi

Gazi ve Şehit Yakınlarına Sağlıklı Kahvaltı
 Türkiye Harp Malulü, Gaziler ve Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’nin vatan savunmasında şehit olan kahramanların geride bıraktıkları yakınları ve belirli organlarını kaybeden onurlu asker gaziler adına kurulan bir dernek olduğunu belirten Manisa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Ayhan Korkmaz, “Allah’tan devletimizin mekanizması bu konuda çok duyarlı ve birçok problemi halletmiş durumda. Bizlerde devlet kurumlarının belirli sağlık kuruluşlarında görev alan kişiler olarak şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin her zaman yanlarındayız ve hangi sorunları varsa bu sorunlarının çözümü noktasında üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi.

SAĞLIK ÇALIŞANLARI GAZİLERE VE ŞEHİT YAKINLARINA SAHİP ÇIKIYOR

Türkiye Harp Malulü, Gaziler ve Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Ümit Taydaş’ta Korkmaz’a ve beraberindeki idarecilere teşekkürlerini ileterek, “Hastaneye geldiğimizde gaziler ve şehit yakınlarına gösterilen ilgi ve manevi destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz. Gazilerimizin araç alımı esnasında sağlık raporu alırken ve diğer işlerini hallederken de sağlık personelleri son derece alakadar ve yardımcı oluyorlar bu da bizi memnun ediyor. Bugün de Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterimiz Sayın Ayhan Korkmaz ve diğer Kamu Hastaneleriyle, Manisa Devlet Hastanesi yetkilileri bizleri sabah ki kahvaltıda ev sahipliğini en güzel şekilde göstererek konuk ettiler, kendilerine teşekkür ediyoruz.

TERÖRLE MÜCADELE SİYASİ DEĞİL TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNİN MESELESİDİR

Terörle mücadelenin bir milli mesele olduğunu belirten Ümit Taydaş, “Bizim Kürt kardeşlerimizle hiçbir sorunumuz yok. Devletimiz de Kürt kökenli kardeşlerimize beceri, eğitim ve yeteneklerine göre iş, meslek sahibi olmaları konusunda her gayreti gösteriyor. Bizim ve devletimizin meselesi ve mücadelesi terörledir. Bu konuda son süreçte operasyonlar devam etmekte olup son bir terörist kalıncaya kadar bu operasyonların devam etmesinden yanayız. Ayrıca bazı kesimler tarafından, “Analar ağlamasın, şehitler olmasın’ şeklinde bir algı operasyonu oluşturulmak isteniyor. Bu algılara asla aldanılmaması gerektiğine inanıyoruz. Biz belirli organlarını vermiş Gaziler ve yakınlarını kaybetmiş Şehit aileleri ve yakınları için önemli olan Türkiye Cumhuriyeti Devletinin toprak bütünlüğüdür. Bu nedenle terörle mücadele siyasi mesele değil Türkiye’nin geleceğinin meselesidir. Bu konuda tüm siyasilere ve Sivil Toplum Kuruluşlarına önemli görevler düşüyor.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel