Öne Çıkanlar nurullah savaş mısırdaki idam kararları recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu yunusemre

Galibiyet Sevincini Başkan Çerçi’yle Paylaştılar
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Niğde’den şampiyon dönen Yunusemre Belediyespor Judo Takımını ağırladı.
Niğde’de 46 ilden 300 sporcunun katılımıyla yapılan Küçükler Türkiye Judo Şampiyonası’na damga vurarak Kızlarda Türkiye Şampiyonu, Erkekler ise Türkiye İkinciliği elde eden Yunusemre Belediyespor Judo Takımı sporcuları Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Saniye Altay, Meclis Üyeleri Gürkan Koyuncu ve Taner Çiçek, Judo İl Temsilcisi Cengiz Şişmanlar, Yunusemre Belediyespor Judo Hocaları Orhan Akdemir ve Halil Atmaca da hazır bulundu.
Sporcularla yakından ilgilenen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Türkiye Şampiyonluğu elde eden takım ile gurur duyduklarını belirtti. Sporcularını kutlayan Başkan Çerçi, ”Spor kulübümüz hemen hemen her branşta çok güzel dereceler elde ediyor. Amacımız örnek sporcular yetiştirmektir. Yunusemre’de yaklaşık bin 800 lisanslı sporcumuz var. Bu sayıyı daha da arttırmak istiyoruz. Niğde’de gerçekleştirilen şampiyonada Kız Takımımız Türkiye Şampiyonu oldu. Erkeklerimizde ikinci oldu. Sporcularımızın başarıları ile gurur duyuyoruz. Tebrik ediyorum sporcu kardeşlerimizi burada görmekten dolayı çok mutlu oldum. Her zaman onların yanınızdayız. Hocalarımızı , sporcularımız ve başarıda emeği olan herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel